Policii zaměstnávají hlavně řidiči

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Hlavně dopravní nehody, neukázněné řidiče a opilce za volantem. Muž v Mohelnici nadýchal 3,16 promile a na místě přišel o řidičák. Stejně jako pětatřicetiletá žena ve Velkých Losinách, které policisté naměřili v dechu o něco méně.

Celá posádka vozu, se kterým žena havarovala u Květína, vyvázla z nehody bez zranění. Foto: pčr

Řidička nevybrala smyk

KVĚTÍN – Bez zranění se naštěstí obešla nehoda čtyřiašedesátileté řidičky, která bourala ve čtvrtek 8. února u Květína. V zatáčce dostala kvůli vysoké rychlosti smyk, který nevybrala a vyjela mimo cestu, kde narazila do dopravní značky. Na autě vznikla škoda za 55 tisíc korun.  

Padající strom trefil projíždějící auto 

HANUŠOVICE – Velkou smůlu i štěstí zároveň měl v pondělí 5. února třiatřicetiletý řidič, který projížděl ve směru od Hanušovic na Staré Město. Na projíždějící auto se totiž převrátil strom. Vše se naštěstí obešlo bez zranění. Na autě vznikla škoda za 100 tisíc korun.  

Mladý řidič nedal přednost 

ŠUMPERK – Bez zranění se obešla nehoda, která se stala v sobotu 3. února v Šumperku. Osmnáctiletý mladík nedal při vyjíždění z Vikýřovické ulice přednost řidičce, která projížděla po hlavní ulici směrem na Nový Malín. Oprava rozbitého mercedesu a škodovky vyjde zhruba na 190 tisíc korun.  

Šofér nadýchal přes tři promile, žena o něco méně 

VELKÉ LOSINY, MOHELNICE – Zlitý pod obraz byl v pátek 2. února padesátiletý řidič, kterého policisté zastavili v Mohelnici. Nadýchal totiž 3,16 promile. Na místě přišel o řidičák. Stejně jako pětatřicetiletá žena, kterou hlídka zastavila ve Velkých Losinách – ta měla v dechu 1,41. Oběma teď hrozí obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.   

Mladík převrátil dodávku 

SOBOTÍN – Škoda za 400 tisíc korun vznikla při nehoda dodávky Renault Master u Sobotína. Mladý řidič tam 9. února vyjel mimo silnici, kde narazil do stromu a převrátil se na bok. Z děsivě vypadající nehody vyvázl kupodivu bez zranění.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava