Z policejní linky 32. týden: Dva roky natvrdo za krádež čokolády

Pod návěsem se utrhla krajnice / Studentky byt nezískaly. Trpkou zkušenost ano / Mlsný zloděj ukradl čokolády za šest a půl tisíce korun / Mini Cooper vyjel ze zatáčky a skončil na střeše

Pod návěsem se utrhla krajnice

DROZDOV – Řidič náklaďáku ztratil ve čtvrtek 6. srpna u Drozdovské Pily půdu pod nohama. A to doslova – pod jeho vozem se totiž utrhla krajnice. Auto převážející klády se převrátilo na pravý bok a zůstalo potupně ležet v příkopu. Jeho šofér se lehce zranil. Škoda na vozidle je zhruba jeden milión korun.

Studentky byt nezískaly. Trpkou zkušenost ano

ŠUMPERK – Nepříjemnou zkušenost mají za sebou dvě dívky ze Šumperska, které projevily zájem o pronájem nemovitosti v Brně. Studentky domnělé majitelce bytu převedly na účet patnáct tisíc korun coby vratnou kauci. Hned poté s nimi pronajímatelka přestala komunikovat a zaslané peníze nevrátila. Policie věc šetří kvůli spáchání trestného činu podvod.  

Mlsný zloděj ukradl čokolády za šest a půl tisíce korun 

ŠUMPERK – Opravdová vášeň pro čokoládu ovládla zloděje ze Šumperka, který v tamním supermarketu ukradl čokoládové tabulky za šest a půl tisíce korun. Lup z obchodu nejprve odnášel v tašce, a když ho ostraha prodejny přistihla, změnil taktiku – sladkosti si strkal do kalhot. Vzhledem k výši způsobené škody hrozí mlsounovi až dva roky vězení.

Mini Cooper vyjel ze zatáčky a skončil na střeše

KOPŘIVNÁ – Havárie malého auta skončila v úterý 4. července pro jeho řidičku velkým štěstím. Dívka bourala u Kopřivné, kde rovně projela prudkou zatáčku. S Mini Cooperem vjela na zalesněný sráz a převrátila se na střechu. Při nehodě utrpěla jen lehčí zranění. Na autě vznikla škoda za sedmdesát tisíc korun.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava