Z policejní linky 31. týden: Jedna bouračka střídala druhou

Policie se zaměří na řidiče čtyřkolek / Chevrolet skončil na střeše / Jízda opilého řidiče skončila v příkopu / Nehoda u Mohelnice: pět zraněných / Pozor na Facebook / Další auto vjelo pod vlak. A opět v Postřelmově

Řidič Chevroletu Camaro boural na Červenohorském sedle.

Chevrolet skončil na střeše

KOUTY NAD DESNOU – Silnici z Koutů nad Desnou na Červenohorské sedlo si ve čtvrtek 30. července spletl se závodní drahou sedmadvacetiletý řidič Chevroletu Camaro. Kvůli vysoké rychlosti dostal smyk, který nezvládl – s autem vyjel mimo cestu, kde narazil do svodidel, pak smetl několik stromů a skončil v rokli. Šofér se při nehodě lehce zranil, jeho spolujezdec vyvázl jen s několika oděrkami. Na autě vznikla škoda za 800 tisíc korun.

Policie se zaměří na řidiče čtyřkolek 

OKRES – Řidiči čtyřkolek, ale také krosovým motorek, kteří vjíždí do lesů, plaší zvěř a poškozují stromy, se dostali do hledáčku policie. Ta si chce na terénní motocyklisty posvítit a porušení předpisů tvrdě trestat.

Jízda opilého řidiče skončila v příkopu 

VELKÉ LOSINY – Jednatřicetiletý řidič škodovky havaroval v pondělí 27. července po desáté hodině večer ve Velkých Losinách. Přivolaným policistům tvrdil, že vozidlo neřídil a nechtěl se podrobit odběru krve. Celý článek najdete ZDE.

Nehoda u Mohelnice: pět zraněných

MOHELNICE – Dva řidiči a tři spolujezdci se v úterý 28. července zranili při nehodě dvou aut mezi Mohelnicí a obcí Stavenice. Mladý řidič fabie nedal přednost projíždějící mazdě a zkřížil jí dráhu. U nehody zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.


Pozor na Facebook 

OKRES – Množící se případy podvodů přes internet zaměstnávají v poslední době šumperské policisty. Všechny mají stejný scénář – hacker prolomí zabezpečení facebookového profilu, na síti pak vystupuje pod falešnou identitou a od „přátel“ získává důležitá data k účtům nebo citlivé autorizační údaje.

Další auto vjelo pod vlak. A opět v Postřelmově

POSTŘELMOV – Postřelmov je nehodami mezi vlaky a auty pověstný. K další takové bouračce došlo ve středu 27. července kolem půl dvanácté dopoledne. Dvaasedmdesátiletý šofér vjel přímo před projíždějící soupravu, která mířila ze Zábřeha do Šumperka. Celý článek najdete ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava