Násilník napadl tři lidi a popral se i s radiátorem

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, agresivní útok v Rapotíně a také další podvod přes internet. Důvěřivá žena se nechala napálit od toho samého gaunera hned dvakrát po sobě.

Sedmatřicetiletý násilník napadl lidi v Rapotíně bezdůvodně. Ilustrační foto: FB

Násilník ohrožoval lidi v Rapotíně 

RAPOTÍN – V policejní cele skončil minulý týden sedmatřicetiletý muž, který v Rapotíně napadl několik lidí. Nejprve praštil muže, který procházel kolem autobusové zastávky a pak zaútočil na ženu, jež se ho zastala. Napadl i svědkyni, která celý incident viděla a zavolala policii. Ta muže eskortovala do policejní cely, a i s tou si to násilník „rozdal“ – poškodil záchod, radiátor a kameru. Teď mu hrozí až tři roky vězení. Za výtržnictví byl přitom v minulosti už jednou odsouzen.  

Cyklistka skončila v nemocnici 

ZÁBŘEH – K vážné dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 27. července v Zábřehu. Padesátiletá řidička BMW tam v Leštinské ulici srazila seniorku na elektrokole. Žena se po pádu na zem zranila a sanitka ji převezla do nemocnice v Šumperku. Dechová zkouška byla u řidičky negativní.  

Žena na svou důvěřivost krutě doplatila 

ŠUMPERK – Hned dvakrát za sebou okradl zloděj oběť ze Šumperka. Vydával se za zájemce o koupi oblečení za 340 korun s tím, že pošle odkaz na převod peněz. Důvěřivá žena pak vyplnila údaje o své platební kartě a následně jí z účtu zmizelo 33 tisíc korun. Tím ale podvodník neskončil – ženu kontaktoval s tím, že peníze jí na účet pošle zpátky, jen je třeba znovu potvrdit autorizaci platby. To důvěřivá Šumperanka opět udělala a přišla o dalších 25 tisíc korun. Všechny peníze odešly na zahraniční účet.  

Muže na Jesenicku zranila vrtule

ČESKÁ VES – Těžké zranění ruky utrpěl ve čtvrtek 20. července čtyřicetiletý muž na Jesenicku. Zranila ho roztočená vrtule krosny na paragliding. První pomoc mu poskytli policisté, kteří se náhodou nacházeli poblíž. Více informací ZDE.

Zvrhlík se bavil střelbou po jehňatech

BRANNÁ – Šok čekal na zaměstnance farmy v Branné. Poklidně pasoucí stádo ovcí si tam totiž vyhlédl zvrhlík. Puškou na pastvině tři zvířata zastřelil a jedno zranil tak, že veterináři nezbylo než ovci utratit. Více informací ZDE.

Motorkář nezvládl zatáčku 

RAŠKOV – Další motorkář skončil v nemocnici. Tentokrát se za chirurgy podíval osmatřicetiletý jezdec, který v neděli 23. července boural u Raškova. S motorkou dostal smyk, narazil do protijedoucího auta, od kterého se odrazil a zastavil se o svodidla. Sanitka převezla muže do nemocnice v Šumperku.  





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava