Pestrý týden pro policii. Řešila bouračky, cyklisty a příliš mnoho vodky

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, opilou školačku nebo různé krádeže, včetně té, kdy podvodník nezaplatil za sušené potraviny v hodnotě přes třicet tisíc korun.

Nehoda tří aut u Libivé skončila jedním lehkým zraněním. Foto: PČR

Řidička nabourala tři auta

LIBIVÁ – Velmi prostou příčinu měla nehoda, která se v sobotu 15. července odehrála mezi Libivou a Zvolí. Čtyřiatřicetiletá řidička fabie tam nedodržela bezpečnou vzdálenost za před ní jedoucím fiatem, do kterého poté narazila. Po střetu skončila v protisměru, kde nabourala do protijedoucí mazdy. Při bouračce se lehce zranila řidička škodovky. Dechové zkoušky byly u všech účastníků nehody negativní.  

Cyklista přišel o bicykl  

ŠUMPERK – Do jednoho z bytů v Šumperku se v neděli 16. července vloupal zloděj. Uvnitř se mu zalíbilo jízdní kolo, které ukradl a společně s ním ještě cyklistické triko a lístky na festival. Dohromady tak majiteli způsobil škodu ve výši dvanáct a půl tisíce korun.  

Muž nezaplatil za sušené potraviny 

ZÁBŘEH – Škodu za více než dvaatřicet tisíc korun způsobil společnosti ze Zábřežska pachatel, který si od ní objednal sušené potraviny. Poté, co mu zboží došlo na plzeňskou adresu, nezaplatil fakturu a s firmou se dál nebaví. Policie řeší případ jako trestný čin podvod.  

Nezvládl cestu na kole 

MOHELNICE – V Nádražní ulici v Mohelnici havaroval v úterý 18. července šestašedesátiletý muž. Cyklista nezvládl brzdící manévr, následkem čehož přeletěl přes řídítka. Přivolaní policisté mu naměřili 0,83 promile alkoholu v dechu. Zraněného kolaře převezla do nemocnice sanitka.  

Pro opilou dívku přijel otec a pak i záchranka

ŠUMPERK – Ve fakultní nemocnici v Olomouci skončila ve středu 19. července nezletilá dívka ze Šumperka. Důvod? Její patrně první a hodně nepodařená zkušenost s alkoholem. Slečna podle dostupných informací vypila na šumperském koupališti litr vodky. Celý článek ZDE

Obavy hasičů se naplnily. Nestíhají jezdit pro vodu

OKRES – Varování hasičů před požáry ze sucha nebylo přehnané. Svědčí o tom středa 19. a čtvrtek 20. července, kdy v šumperském okrese vzplály čtyři požáry ve volné přírodě. Hořel les i louky, naštěstí se nikomu nic nestalo. Celý článek ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava