Na silnicích skřípaly plechy. Bouraly hlavně řidičky. Podívejte se na fotky

Z POLICEJNÍ LINKY – Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Zejména krádeže a také řadu dopravních nehod, které způsobily většinou řidičky. Jaké byly důvody bouraček? Kašel dítěte, příliš silné slunce, nepozornost nebo vysoká rychlost.

Při střetu v Potůčníku se obě ženy zranily. Jednu musel do nemocnice přepravit vrtulník. Foto: PČR

Žena bourala prý kvůli slunci, zasahoval vrtulník 

POTŮČNÍK – Dvě ženy se zranily při nehodě, která se odehrála v úterý 11. července v Potůčníku. Řidička oslněná sluncem vjela do protisměru, kudy právě projížděla šoférka BMW. Při následném střetu se obě ženy zranily, přičemž jedna byla letecky přepravena do nemocnice v Olomouci. Na autech vnikla škoda za 330 tisíc korun.  

Nehoda si vyžádala zranění

 BUKOVICE – K nehodě dvou aut došlo v úterý 11. července v Bukovicích. Řidička fordu tam při odbočování vlevo nedala přednost protijedoucímu renaultu a následoval náraz. Sanitka převezla do nemocnice zraněného řidiče a spolujezdkyni řidičky. Šoférka podle dostupných informací utrpěla jen několik oděrek. Na autech vznikla škoda za 400 tisíc korun.

Další řidička odletěla vrtulníkem

ŠTÍTY – Nepříjemný zážitek má za sebou čtyřiadvacetiletá žena, která havarovala v pondělí 10. července u Štítů. Řidička nezvládla řízení, vyjela mimo silnici, kde narazila do sloupku. Když se pokoušela dostat auto zpátky na vozovku, vůz se několikrát převrátil přes střechu a zůstal v příkopu. Žena utrpěla lehká zranění a letecky byla transportována do olomoucké fakultní nemocnice.  

Příčina nehody? Kašel dítěte

ŠLÉGLOV – Chvilková nepozornost přišla hodně draho řidičku, která v pátek 7. července havarovala u Šléglova. Během jízdy se otočila na dítě, které zrovna zakašlalo, nevědomky strhla volant a přejela do protisměru. Vůz se zastavil až nárazem do stromu. Při nehodě se zranily obě převážené děti, naštěstí jen lehce.  

Zloděj ukradl detektor kovů 

ŠUMPERK – O detektor kovů přišel mladý muž ze Šumperka. Přístroj si v pondělí 10. července odložil u vchodu do domu v ulici Pod Senovou. Nakonec si na něj ale vzpomněl, stejně jak zloděj, který mu přístroj mezitím ukradl.  

Majitele sklepů čekalo nemilé překvapení 

MOHELNICE – Do několika sklepů v Mohelnici vnikl minulý týden zloděj. Lapka si odnesl jízdní kolo a notebook. Společně s poškozením zámků tak způsobil škodu za více než pětatřicet tisíc korun.  

Místo zločinu – Rapotín 

RAPOTÍN – Dvě jízdní kola ukradl chmaták z Rapotína. Oba bicykly si odnesl z kůlny domu. Zloděj byl při chuti – snažil se dostat i do obydlené nemovitosti, což se mu ale nepodařilo. I tak má na svědomí škodu za šestatřicet tisíc korun.  

V Postřelmově řádí fetišista 

POSTŘELMOV – Zálibu v dámských plavkách, respektive v jejich dolní části, má zřejmě pachatel, který tento týden úřadoval v Postřelmově. V obci navštívil dvě zahrady, kde ho přilákaly vystavené ženské svršky. Ukradl jejich spodní část a zmizel. Policie případ šetří jako trestný čin porušování domovní svobody.  

Žena útočila škrabkou na brambory 

ZÁBŘEH – K divoké partnerské hádce došlo ve čtvrtek 14. července na ulici 28. října v Zábřehu. Žena vyřešila vzájemný spor s přítelem tak, že na něj zaútočila plastovou škrabkou na brambory a bodla ho do tváře. Muže musela ošetřit přivolaná záchranka. Útočnice nadýchala 2,7 promile, její oběť o trochu méně. Více jsme informovali ZDE




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava