Zmrzlinovač za čtvrt mega! Manželé ze Šumperka se nechali napálit

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Kromě jiného další podvod přes internet. Tentokrát se nechali obelstít manželé ze Šumperka, které naivita přišla hodně draho. Fígle online podvodníků jsou přitom pořád stejné - vymyslí si báchorku, kvůli které požádají oběť o přístupové údaje k účtu nebo platební kartě, a neštěstí je na světě...

Manželský pár ze Šumperka na zmrzlinu asi dlouho nebude mít chuť. Ilustrační foto: pixabay

Chtěli prodat zmrzlinovač. Přišli o čtvrt miliónu korun 

ŠUMPERK – O téměř čtvrt miliónu korun přišel manželský pár ze Šumperka, který se na internetu pokoušel prodat zmrzlinovač za pár set korun. Podvodník předstírající zájem o koupi jim poslal odkaz na podvržené webové stránky přepravní společnosti, čímž vylákal přístupové údaje k internetovému bankovnictví. K dovršení neštěstí už stačilo jen převést peníze z účtu důvěřivého páru na účet zloděje, co se také stalo.  

Muži na mopedu hrozí vězení

ŽÁDLOVICE – Až jeden rok vězení hrozí osmatřicetiletému muži, kterého policie zastavila v neděli 2. července večer v Žádlovicích. Hříšník jel obcí na elektromopedu a policejní kontrole nadýchal více než dvě promile alkoholu.  

Zloděj okradl řidiče v Bludově 

BLUDOV – O peněženku s třiceti tisíci korunami přišel řidič dodávky v Bludově. Peníze mu z otevřeného auta sebral zloděj, který zneužil toho, že šofér zrovna vykládal zboží v obchodě. V případě dopadení hrozí pachateli dva roky vězení.  

Hořelo na samotě u lesa. Škoda je 6 miliónů korun

RUDA NAD MORAVOU – Obrovský požár s ještě vyšší škodou hasili požárníci v pondělí 3. července ráno ve Štědrákově Lhotě – místní části Rudy nad Moravou. Samotný zásah komplikovala odlehlost domu a také plynové láhve, které uvnitř stavení explodovaly. Celý článek najdete ZDE.

Když hasiči dorazili na místo, bylo už stavení kompletně v sevření plamenů. Foto: HZS

Možná skvrny na slunci nebo Otík Rákosník. V Šumperku se staly dvě podivné nehody 

ŠUMPERK – Dvě kuriózní nehody řeší policisté v Šumperku. Nejprve ve městě bouralo vozidlo autoškoly i s instruktorem na palubě, a pak další auto nacouvalo do vchodu oblíbeného pekařství. Vše se naštěstí obešlo bez zranění. Celý článek najdete ZDE.   

Nehoda autoškoly se nevidí každý den. V Šumperku se jedna taková stala. Foto: PČR  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava