Policie řešila opilce i balíky slámy

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Hlavně dopravní nehody a přestupky řidičů. A také krádeže, věci zmizely například na uzavřeném úseku dálnice D35, kde zloděj navštívil stavební buňku a způsobil škodu za více než 140 tisíc korun.

Tohle je důsledek rychlé jízdy na mol opilého řidiče. Při nehodě se zranili dva lidé. Foto: PČR

U Štítů havaroval opilý řidič. Dva zranění  

ŠTÍTY – Více než dvě a půl promile nadýchal šestapadesátiletý řidič BMW, který předminulou sobotu havaroval u Štítů. Ve vysoké rychlost vyletěl ze silnice a skončil převrácený na střeše. Řidiče převezla do nemocnice sanitka, jeho třiadvacetiletého spolujezdce musel do fakultní nemocnice v Olomouci transportovat vrtulník. Policie teď šoféra podezřívá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Zloděj kradl na dálnici 

MOHELNICE – Na uzavřeném úseku dálnice D35 směrem na Olomouc se kradlo. Zloděj tam navštívil stavební buňky, odkud si vzal elektrocentrálu, motorovou pilu, fukar a další stroje i nářadí za více než 140 tisíc korun. Mohelnická policie případ šetří kvůli spáchání trestného činu krádež.  

Na silnici se válely balíky slámy

VELKÉ LOSINY – Škodu za desítky tisíc korun způsobil řidič, který si řádně nepřipevnil převážené balíky slámy. Tři z nich se při projíždění zatáčky ve Velkých Losinách uvolnily a vydaly se na vlastní cestu. Ta skončila nárazem do protijedoucího nissanu. Jeho řidič vyčíslil škodu na 70 tisíc korun.  

Vlak srazil na přejezdu auto. A zase v Postřelmově 

POSTŘELMOV – V pondělí 5. června došlo v Postřelmově k vážné nehodě. Vlak tam na přejezdu srazil auto a kompletně ho zdemoloval. Uvnitř osobáku se vážně zranili dva lidé, ve vagónech bylo třicet cestujících a všichni vyvázli bez zranění. Celý článek ZDE

Ukradená sekačka se našla v sousední vesnici. Měla v sobě GPSku

SOBOTÍN – Sekačka za 80 tisíc korun zmizela předminulý víkend majiteli rodinného domu v Sobotíně. Zloděj, který ji ukradl, ale nepočítal s tím, že robotický stroj měl v sobě zabudovaný GPS senzor. Takže se brzy našel v sousední vesnici. Celý článek ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava