Auto nedobrzdilo, cyklistka skončila v nemocnici

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Podle tiskových výstupů to vypadá, že moc práce neměli. Policisté vyšetřili jednu dopravní nehodu, jednu krádež fošen a odvolali pátrání po pohřešované dívce, která se vrátila živá a zdravá.

Řidič auta nedobrzdil a zezadu narazil do cyklistky. Ženu odvezla do nemocnice sanitka. Foto: PČR

Auto narazilo do cyklistky 

ŠUMPERK – Příliš blízko jel za cyklistkou řidič osobního auta na kruhovém objezdu v Šumperku. Žena pak při výjezdu z kruháče směrem na Bludov údajně zabrzdila, a osobák do ní narazil. K nehodě došlo ve čtvrtek 25. května, zraněná cyklistka skončila v nemocnici.   

Zloděj šel po fošnách 

BOHDÍKOV – Dubové a jilmové fošny v hodnotě 90 tisíc korun ukradl zloděj z domu v Bohdíkově. Dovnitř se vloupal v době od 11. do 19. května. Majitel postrádá celkem padesát kusů dvoumetrového řeziva. 

Policisté prověřili téměř 150 vozidel 

ŠUMPERK – Ve středu 24. května se policisté zaměřili na kontrolu řidičů. Během dne prověřili na Šumpersku 146 šoférů a zjistili 14 přestupků za 2 800 korun.  

Konec pátrání, dívka se našla 

ŠUMPERK – Policie děkuje lidem za spolupráci při pátrání po třináctileté dívce ze Šumperka. Muži zákona našli hledanou Sandru Miklíkovou, která odešla z domova, živou a zdravou.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava