Z policejní linky 30. týden: Sprejer se neštítil ničeho. Posprejoval vůz pohřební služby

Pirát silnic dojezdil ve Velkých Losinách / Zloděj škodil v Bludově / Nákup PlayStationu nevyšel / Sprejer počmáral vůz pohřební šlužby. Pak ho přemohl alkohol / V laguně se objevila rýha

Zfetovaný pirát silnic dojezdil ve Velkých Losinách 

VELKÉ LOSINY – Obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky má na krku čtyřiatřicetiletý řidič, kterého policisté zastavili v pátek 17. července odpoledne ve Velkých Losinách. Muž nadýchal přes dvě a půl promile alkoholu, navíc měl také pozitivní test na amfetamin. V případě odsouzení mu hrozí jeden rok odnětí svobody.

Sprejer počmáral vůz pohřební šlužby. Pak ho přemohl alkohol 

ŠUMPERK – V rukou policie skončil minulý týden čtyřiadvacetiletý sprejer ze Šumperka. Během jediného dne posprejoval ve městě dvě auta – v jednom případě šlo o vůz pohřební služby. Právě v okamžiku, kdy na něj stříkal barvy, ho spatřil řidič auta, který výrostka začal pronásledovat. Po chvíli nemotorného běhu se ničemovi podlomila kolena, spadl na zem, kde zůstal sedět až do příjezdu policie. Hlídka mu naměřila více než tři a půl promile alkoholu. Počmáráním vozidel způsobil mladík škodu za padesát tisíc korun.

Nákup PlayStationu nevyšel 

VELKÉ LOSINY – Herní konzoli za čtyři tisíce korun si na internetovém bazaru objednal šestatřicetiletý muž z Velkých Losin. Inzerentovi převedl na účet peníze předem, a to byla chyba. Dodnes mu totiž PlayStation nedorazil, prodávající s ním přestal komunikovat a peníze zpět neposlal. Policie případ vyšetřuje kvůli trestnému činu podvod.

V laguně se objevila rýha 

ŠUMPERK – Hlubová rýha „ozdobila“ Renault Laguna, který si jeho majitel zaparkoval v noci na středu 22. července v Šumperku. Vandal poškozením laku způsobil jeho majiteli škodu za zhruba dvacet tisíc korun.

Zloděj škodil v Bludově 

BLUDOV – Do dvou dřevěných staveb se minulý týden v Bludově vloupal zloděj. Z první kůlny odcizil pískovou filtraci, ve druhé se mu zalíbila motorová pila, svářečka, elektrocentrála, zimní pneumatiky a ruční nářadí.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava