Obnošené botky za 30 tisíc korun? Pro Milušku žádný problém

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Další podvod přes internet, nepoctivého řemeslníka a také krádež ve vlaku, kde mladíkovi přišla chvilka spánku pěkně draho.

Podvedená žena si chtěla přivydělat pár korun prodejem starších bot. Foto: Pixabay

Jestli se ozve Miluška, nereagujte

OKRES – O desetitisíce korun přišla žena ze Šumperska, která přes internet prodávala obnošené boty za sto korun. Na inzerát se ozvala údajná Miluška s tím, že má o botky velký zájem. Důvěřivé ženě poslala odkaz na webové stránky, které měly zajistit transakci peněz mezi prodávající a kupující. Jenže fungovaly obráceně – po vyplnění údajů ke své platební kartě zmizelo inzerentce z účtu 30 tisíc korun. Miluška, která jí podvodný web podstrčila, se už nikdy neozvala.

Tři čtvrtě roku tahal zákazníka za nos

NOVÝ MALÍN – Od loňského července sliboval řemeslník muži z Nového Malína, že mu vyhotoví urnový hrob. Vzal si na něj zálohu 20 tisíc korun a dalších osm a půl tisíce požadoval na nákup materiálu. Dodnes ale práci neodvedl a peníze odmítá vrátit. Už tak dost trpělivému zákazníkovi nakonec ruply nervy a věc ohlásil na policii. Ta se teď případem zabývá kvůli trestnému činu podvod.

Ve vlaku přišel o iPhone

ZÁBŘEH – Na více než 22 tisíc korun přišla dvaadvacetiletého mladíka cesta vlakem mezi Zábřehem a Olomoucí. Během toho, co si v kupé zdřímnul, mu totiž zloděj ukradl jeho iPhone. Policie případ prošetřuje jako trestný čin krádež.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava