Čelní srážka aut zaměstnala záchranáře

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Opilce, který řádil na čtyřkolce mezi Chromčí a Postřelmovem, krádež čerpadla v Dolních Studénkách a také vážnou dopravní nehodu v Rapotíně, při které senior zranil dva lidi v protijedoucím autě, zatímco sám vyvázl bez újmy na zdraví.

Při nehodě v Rapotíně se zranili dva lidé. Foto: PČR

Po nehodě skončili v nemocnici dva lidé 

RAPOTÍN – K čelnímu střetu dvou aut došlo v pátek 31. března v Rapotíně. Senior ve volkswagenu tam přejel do protisměru, a to právě v okamžiku, kdy místem projížděl vůz značky Kia. Jeho řidič i spolujezdkyně skončili po nárazu v nemocnici.  

Zloděj ukradl čerpadlo za desetitisíce korun 

DOLNÍ STUDÉNKY – Čerpadlo za 28 tisíc korun zmizelo firmě, která pracovala v Dolních Studénkách. Stoj odčerpával vodu z výkopu u sloupu elektrického vedení. Ke krádeži mělo podle policie dojít v sobotu 1. dubna mezi sedmou a desátou hodinou večer.  

Na čtyřkolce řídl pod vlivem alkoholu 

CHROMEČ, POSTŘELMOV – Do průšvihu se dostal čtyřicetiletý řidič čtyřkolky, kterého policie zastavila začátkem týdne mezi Postřelmovem a Chromčí. Šofér totiž nadýchal 1,36 promile alkoholu. Teď mu hrozí obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a až jeden rok vězení.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava