Z policejní linky 28. týden: Pije se stále dost. Z lednice zmizelo kuře, škoda je desítky tisíc

Policie pátrá po ženě ze Šumperska / Alimenty neplatí ani matky / Ukradl jen kuře. Škoda se přesto vyšplhala na desetitisíce korun / Řidič nadýchal dvě a půl promile / Další opilec za volantem

Policie pátrá po ženě ze Šumperska 

ŠUMPERK – Policie vyhlásila pátrání po dvaačtyřicetileté ženě ze Šumperska, kterou její rodina viděla naposledy v pátek 3. července. Pohřešovaná z domu odjela vozem Peugeot 308 bílé barvy a poznávací značky 4M4 5204. Informace o jejím pohybu mohou lidé předávat na linku 158.

Alimenty neplatí ani matky

ŠUMPERK – Muži sice patří mezi nejčastější neplatiče alimentů, stejného prohřešku se ale občas dopouští také ženy. Minulý týden začala policie prověřovat čtyřiačtyřicetiletou matku ze Šumpeska, která výživné neposílá svojí nezletilé dceři. Od roku 2017 se měl její dluh vyšplhat na více než osmdesát tisíc korun.

Ukradl jen kuře. Škoda se přesto vyšplhala na desetitisíce korun

ZÁBŘEH – Mrazené kuře ukradl z ledničky domu v Hynčině neznámý pachatel, který se do objektu vloupal v noci na středu 8. července. Přitom rozbil vstupní dveře a poškodil část nábytku. Zloděj tak způsobil škodu za celkem pětadvacet tisíc korun.

Řidič nadýchal dvě a půl promile

BLUDOV – Z Bludova do Šumperka pronásledovala policie ve středu 8. července řidiče, který odmítl zastavit. Poté, co motor vozidla konečně vypnul, podrobil se dechové zkoušce s výsledkem dvě a půl promile alkoholu. Za spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí jeden rok vězení.

Další opilec za volantem

ŠUMPERK – Přímo po Hlavní třídě v Šumperku se minulý týden projížděl opilý řidič. Policie při jeho lustraci zjistila, že nevlastní ani řidičské oprávnění. K události naštěstí došlo o půlnoci, kdy byla nejrušnější ulice ve městě liduprázdná.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava