Z policejní linky - 26. týden: matka si vymyslela únos dítě. Řidič avie řídil s opicí

Žena si vymyslela únos dítěte / Jednasedmdesátiletý motorkář havaroval v Mohelnici / Po šestnácti dnech zázrak nepřišel. Policie našla tělo pohřešované seniorky / Z lesa zmizelo dřevo / Šofér avie řídil s opicí / Zloděj kradl v Šumperku... Klikněte na článek a dozvíte se víc.

Vrtulník letecké záchranky musel ve čtvrtek 25. června přepravit do nemocnice jednasedmdesátiletého motorkáře, který havaroval na silnici I/35 u Mohelnice. Foto: PČR

Žena si vymyslela únos dítěte 

ŠUMPERK – Šumperská policie se minulý týden zabývala případem únosu dítěte. K incidentu mělo dojít v úterý 23. června v sadech 1. Máje. Kočárku s dítětem se tam údajně zmocnila další žena a utekla s ním pryč. Matku kojence mezitím obestoupili ozbrojení muži, kteří jí vyhrožovali zabitím, pokud případ oznámí policii. Jak se nakonec ukázalo, žena i svědkyně případu si všechno vymyslely, aby získaly alibi pro vlastní trestnou činnost. K té podle policie došlo ve stejný den u baru Markéta poblíž vlakového nádraží.

Jednasedmdesátiletý motorkář havaroval v Mohelnici 

MOHELNICE – Vrtulník letecké záchranky musel ve čtvrtek 25. června přepravit do nemocnice jednasedmdesátiletého motorkáře, který havaroval na silnici I/35 u Mohelnice. Dráhu mu zkřížila octavia, která se právě rozhodla předjíždět další vozidlo. Její řidič si motorkáře ve zpětném zrcátku nevšiml. Při nehodě vznikla škoda za 230 tisíc korun.

Po šestnácti dnech zázrak nepřišel. Policie našla tělo pohřešované seniorky

LIBINA – Šumperská policie našla po šestnácti dnech v katastru Dolní Libiny tělo ženy, které s největší pravděpodobností patří důchodkyni z Oskavy. Čtyřiasedmdesátiletá seniorka spadla do rozvodněného potoka během nedávných bleskových povodní. Celý článek najdete ZDE.

Z lesa zmizelo dřevo

VELEBOŘ – O dřevo za padesát tisíc korun přišel vlastník lesa u Veleboře. Dvanáctimetrovou smrkovou kulatinu mu zloděj ukradl ve středu 24. června. Majitel přišel celkem o čtyřicet kubíků dřeva.

Zloděj kradl v Šumperku

ŠUMPERK – Do přístřešku na zahradě domu v Šumperku vnikl 25. června zloděj. Vzal si s sebou motorovou pilu a jízdní kolo. Krádež se odehrála během noci a beze svědků.

Šofér avie řídil s opicí

ZÁBŘEH – Více než jedno promile alkoholu nadýchal řidič avie, kterého policisté zastavili v pondělí 22. června v Zábřeze. Šofér následně podstoupil lékařskou prohlídku s odběrem krve. Na místě přišel o řidičák a teď mu ještě hrozí jeden rok odnětí svobody. Dopustil se totiž trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava