Z policejní linky - 23. týden: Řidičák neměl, drogy ano. Vnuk terorizoval seniora.

Libivá je nebezpečným místem / Motorkářka bourala v Lesnici / Tentokrát řádil sprejer v Zábřeze. Policie hledá svědky / Muž před jízdou pil / Vnuk terorizoval dědu / Zfetovaný a bez řidičáku / Pytlák postřelil jelena. Zvíře před smrtí trpělo

Libivá je nebezpečným místem 

LIBIVÁ – Silnice z Mohelnice na Libivou se v důsledku stavebních prací stala rizikovým místem. Policisté řidiče upozorňují, aby byli při průjezdu úsekem maximálně opatrní. Jejich varování si nevzali k srdci dva motoristé, kteří tam bourali ve čtvrtek 4. června. Příčinou obou nehod byla nepozornost a nedodržení bezpečné vzdálenosti mezi vozidly.  

Motorkářka bourala v Lesnici  

LESNICE – V nemocnici skončila svoji jízdu sedmačtyřicetiletá řidička motorky, která nezvládla průjezd zatáčkou v Lesnici. Stroj najel na štěrk a dostal smyk. Žena z motorky spadla a následně narazila do domu. Z místa nehody ji musel transportovat vrtulník.

Tentokrát řádil sprejer v Zábřeze. Policie hledá svědky

ZÁBŘEH – Další útok sprejera řeší policisté v Zábřeze. Vandal tam posprejoval pantograf odstavený na druhém nástupišti vlakového nádraží. Vyšetřovatelům se podařilo získat fotografie důležitých svědků. Celý článek ZDE.

Muž před jízdou pil  

LOUČNÁ NAD DESNOU – Jedno a půl promile alkoholu nadýchal pětašedesátiletý řidič, který havaroval mezi Velkými Losinami a Loučnou nad Desnou. Na rovném úseku sjel z cesty a skončil v příkopu. Při nehodě se motorista lehce zranil. Teď ho ještě čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Vnuk terorizoval dědu 

OKRES – Z trestného činu loupež, krádež a neoprávněné opatření platebního prostředku podezřívá policie teprve jednadvacetiletého mladíka ze Šumperska. Výrostek měl terorizovat svého dědu, kterému kradl peníze, odcizil platební kartu a fyzicky ho napadl. Motivem byla mladíkova snaha získat prostředky na nákup alkoholu.

Pytlák postřelil jelena. Zvíře před smrtí trpělo 

VELKÉ LOSINY – Z trestného činu týrání zvířat podezřívá policie pachatele, který v průběhu uplynulého víkendu postřelil jelena na farmě poblíž Velkých Losin. Střelec zvíře neusmrtil, ale vážně zranil. Chovatelé ho proto museli utratit. Celý článek ZDE.

Zfetovaný a bez řidičáku 

KLÁŠTEREC – Z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a několika přestupků podezřívá policie pětatřicetiletého řidiče, kterého dopravní hlídka zastavila ve středu 3. června v Klášterci. Muž usedl za volant přesto, že mu městský úřad v Šumperku řízení všech vozidel zakázal, navíc jel pod vlivem alkoholu a pozitivní byl také test na amfetamin.  




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit