dobREJ den - Titanic

Filmový Titanic trval přes tři hodiny. Přenos ze zasedání šumperského zastupitelstva měl minulý čtvrtek stopáž více než 400 minut. Jinak byly oba filmy podobné. Jen na konci se šumperská bárka nepotopila, ale se zlomeným stěžněm a zablokovaným kormidlem ji remorkér odtáhl do radničního depa.

Že bude zasedání šumperských zastupitelů náročné, bylo jasné od první chvíle, kdy k jednacím stolům usedli. Rušno bylo už kvůli krácení dotací pro místní spolky – ty dohromady přijdou o jeden milión korun. Olej do ohně přilil projednávaný materiál, kterým radnice naopak požadovala 1,7 miliónu korun na nákup informačních tabulí pro nové autobusové nádraží. Některé navrhované body zastupitelé schválili, jiné se koalici prosadit nepodařilo. Závěrečné torpédo vystřelené na vedení města v podobě výzvy k rezignaci minulo cíl. 

Další díl šumperského zastupitelstva se bude on-line vysílat až po prázdninách. A filmoví kritici se mnou budou určitě souhlasit, že dvojka bývá málokdy lepší než jednička. Snad s výjimkou Terminátora a Indiany Jonese. Poslední křížovou výpravu nebo Chrám zkázy nám snad příště zastupitelé servírovat nebudou.




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit