Bleskovky

Do Bludova míří folková legenda

Folkový písničkář Vojta Kiďák Tomáško vystoupí s hudebním recitálem v pátek 19. dubna v Kulturním domě v Bludově. Muzikant z Lokte nad Ohří zahraje své nejpopulárnější skladby. Koncert začne o půl sedmé večer, vstupné činí 130 korun.

Jana A. Nováková poprvé vystavuje

Z krás vůkol nás – tak zní název první výstavy zábřežské fotografky Jany A. Novákové. Své, jak sama říká, nesmělé pokusy představí návštěvníkům kina Retro v pondělí 22. dubna.

Bravo zve na koncert předního pianisty

V neděli 21. dubna pozve Zábřežská kulturní na klavírní recitál slavného českého pianisty Michala Maška, který byl právem považován za zázračné dítě.

Inzerce
OP papírna Delfort nabídka práce

Inzerce
Radiotalent

Bleskovky

Do Bludova míří folková legenda

- Folkový písničkář Vojta Kiďák Tomáško vystoupí s hudebním recitálem v pátek 19. dubna v Kulturním domě v Bludově. Muzikant z Lokte nad Ohří zahraje své nejpopulárnější skladby. Koncert začne o půl sedmé večer, vstupné činí 130 korun.

Jana A. Nováková poprvé vystavuje

- Z krás vůkol nás – tak zní název první výstavy zábřežské fotografky Jany A. Novákové. Své, jak sama říká, nesmělé pokusy představí návštěvníkům kina Retro v pondělí 22. dubna.

Bravo zve na koncert předního pianisty

- V neděli 21. dubna pozve Zábřežská kulturní na klavírní recitál slavného českého pianisty Michala Maška, který byl právem považován za zázračné dítě.

Inzerce
Ostrov realit Ostrov realit
Inzerce
Jarní Flora Olomouc
Inzerce
Auto _ Kubíček