Tlapková párty pobaví děti

Párty pro děti ve stylu Tlapkové patroly uspořádá v neděli 24. září od 13 hodin zábřežské kino Retro. Biograf navíc tentýž den uvede v předpremiéře očekávaný animák pro nejmenší Tlapková patrola ve velkofilmu a připravilo i bohatý doprovodný program.

Dětská párty odstartuje už ve 13 hodin. „Ještě před představením bude pro děti připravený program doslova po celém kině. Vyjmenovat můžeme třeba kolo štěstí, tematický fotokoutek či vědomostní testík s Tlapkovou patrolou,“ zve k návštěvě vedoucí biografu Věra Smrčková.

Samotný film se promítá od půl druhé, hlavní doprovodný program odstartuje po jeho skončení. „Na děti čeká šest úkolů pojmenovaných podle jednotlivých členů Tlapkové patroly. Otestují tak své schopnosti s Chasem, Marshallem, Rubllem, Skye, Zumou a Rockym,“ doplňuje detaily hravého odpoledne Anička Dudová z týmu kina Retro.  

Tlapková patrola je bezesporu jedním z největších fenoménů současnosti. Psí záchranáře, kteří umějí létat s letadlem, hasit požáry, strážit zákon a dělat spoustu dalších užitečných věcí, milují děti po celém světě. V hlavní roli budou tentokrát superschopnosti, které psí hrdinové získají poté, co na jejich domov dopadne meteorit.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava